mitaddelmundo.reismee.nl

Ready, steady, go !

Mañana, mañana !!

En letterlijk deze keer: morgen - ofte 'mañana' - is het zover.
ByeBye Belgium. Hola Ecuador! Richting het centrum van de wereld, ook wel : La Mitad del Mundo (voor de 'snuggeren' onder jullie die de naamkeuze voor m'n blog maar nergens konden thuisbrengen...)

D'er is geen weg terug (enfin, die is er eigenlijk wel. Maar ik ben nu eenmaal een vrouw - niet zo goed in kaartlezen, moet je weten). Dus ja ...

Bueno, morgenvroeg dus - nog vóór het krieken van de dag - beginnen we er aan. Eerst den trein op richting luchthaven, dan de vlieger op dirección Madrid, en vervolgens een kleine tussenstop in de Ecuadoriaanse hoofdstad Quito, om te eindigen (allez, beginnen eigenlijk) in Guayaquil (spreek uit als: kwajakiel). Te land, ter lucht en in de lucht dus. Moest het te land, ter zee en in de lucht zijn, zou er helaas ergens onderweg iets niet 'pluis gelopen' zijn, vrees ik. Maar laat ons daar vooral niet van wakker liggen

En laat ons er vooral ook niet veel woorden meer aan verspillen, geniet lekker met me mee, en om alvast met z'n allen wat in de sfeer te komen :

Ow yeah!

Hasta muy pronto - tot heel binnenkort dus.

S x

sunita : 31 May 2014, 19:31

KEIGOE, Ecuador gekend voor de galapagos eilanden 1 van de meest diverse en onaangeraakte natuurgebieden met walvissen, leguanen, zéér oude schildpadden en andere bedreigde diersoorten.

Gelukzak!

jezus schrijft: 02 Jun 2014, 08:51

Ik ben niet zo goed mee. Je schrijft in de 'ons' vorm, maar ik dacht al de ganse tijd dat je alleen zou gaan. Moet ik nu mijn ongerustheid hierover laten varen?

jezus

San: 02 Jun 2014, 17:55

@ Jezus : ongerustheid is hier sowieso niet op z'n plaats. Als je als 43-jarige nog niet op je eigen pootjes kan staan, dan mag ik de hoop dat dit ooit nog goed zou komen, zoetjesaan laten varen.
Om in de bijbelse context te blijven : laat het ons op een vorm van Babylonische spraakverwarring houden.
Maar na een snelle herlezing en ruwe schatting kan IK toch wel stellen dat er méér varianten op de IK-vorm zijn, dan die-van-ONS. Ik wou gewoon niet te egoïstisch overkomen, I guess.
Laat ons (= ik, mij) zeggen dat het een reisje met me, myself and I zal worden. Of schep ik nu nog méér verwarring? :-)

JE-kleine-ZUS

Guido en Maria : 02 Jun 2014, 19:49

Nog nagenietend van je vorige reisverhalen - wanneer het boek? - zien we al uit naar je schrijfsels en belevenissen. En zien we zeker uit naar volgend jaar wanneer het een beetje kalmer zal zijn in de brasil.
Geniet van je reis en we drinken alvast uma cerveja op je gezondheid, of mag het een caiperina zijn?

Iris : 03 Jun 2014, 12:30

Na de video van Sash! Ecaudor te hebben bekeken, ben ik ervan overtuigd dat jullie 3 een mooie tijd gaan beleven .
Ik kijk er al naar uit, om je hersenspinsels te lezen vanuit een land vol zon , regenachtig, sneeuw?, en wind, (4 seizoenen ).
Wat je pluralis majestatis (wij vorm voor koning(in)) betreft, ik kan daar mee leven , Queen Sandra.
Soms bekt het gewoon beter bvb Slons die van mij, klinkt marginaler dan Slons die van ons. ;)

Spiderman : 03 Jun 2014, 13:52

Hey,
leuk om weer bij de lijst van gelukkigen te mogen behoren om mee te genieten van je reisavonturen!!!
Het is altijd uitkijken naar jou verslagen, leesgenot van de bovenste plank ;-)
Verder kan ik je enkel nog meegeven: "Buen viaje y que lo disfruten muchoooo!!!!"
Hasta pronto!!!!!!!
Spider Xx

hermine : 07 Jun 2014, 20:57

je bent zelfs nog niet weg en ik geniet nu al met volle teugen van de schrijfsels rond je reis! ben benieuwd naar je levendige en ongetwijfeld sappige commentaren! :D